Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

  

 

          

   

 

 

Villa Future Oy on valittu vuonna 2014/2015:

Kirkkonummen päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottajaksi

Salon kaupungin mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottajaksi

Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Nurmijärven, Kirkkonummen ja Tuusulan lastensuojelun jälkihuollon sekä lastensuojelun valvottujen tapaamisten tuottajaksi.

Ptky Karviaisen kehitysvammaisten asumispalveluiden tuottajaksi.

Hyvinkään kaupungin kehitysvammaisten asumispalveluiden tuottajaksi

Muita yhteistyökumppaneitamme ovat Lohja, Ptky Karviainen, Porvoo, Raasepori, Salo ja Siuntio.

 

Teemme arvokasta ja inhimillistä asiakastyötä lähes vuosikymmenen kokemuksella pienenä, itsenäisenä ja riippumattomana toimijana suurten jättiläisten keskellä. Inhimillisyytemme ja eromme itseämme isompiin näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä.  Olemme asiakkaitamme lähellä joka päivä ja kaikki toimintaamme liittyvä päätöksenteko tehdään reaaliajassa, ruohonjuurityötä tekevän tiimimme yhteistyönä. Kaukaa tulevat linjaukset ja muutospaineet eivät pääse vaurioittamaan resurssejamme tai ideologiaamme ja joustamiskykymme on tämän vuoksi erinomainen. Unohda suuret ja mahtavat ja ohjaa asiakkaasi paikkaan, jossa heistä oikeasti pidetään huolta ja jossa he eivät häviä suuriin massoihin! 

Villa Futuressa on työryhmämme kehityshankkeena toteutettu maaliskuussa 2015 vaikuttavuuden arviointi. Sen perusteella voimme todeta seuraavaa:

  • Keskimääräinen asumisaika Villassa on 12-24kk. Tällaisella aikajänteellä toimiessa tulevat tukiasumisen hyödyt selvästi näkyviin ja tukiasumisen vaikutukset jäävät pitkäaikaisiksi.
  • Joka kolmas asiakkaamme kuntoutuu tukiasumisen aikana siten, että hän on valmis muuttamaan itsenäiseen asumiseen.
  • Pikäaikaisista asukkaistamme jokainen on pärjännyt ja viihtynyt Villassa hyvin ja sairaalahoidon tarve on vähentynyt huomattavasti tai loppunut kokonaan.
  • Vain 14 % Villassa aloittaneista asiakkaista keskeyttää itse kuntoutuksensa aivan liian varhain tai joutuu muuttamaan Villasta pois sääntörikkeiden vuoksi
  • Villan tukityö vaikuttaa selvästi positiivisesti seuraaviin osa-alueisiin: Psyykkinen hyvinvointi, päihteiden käyttö,  taloudellisen tilanteen hallinta, vuorokausirytmi, lääketasapaino, sosiaaliset suhteet, päiväohjelma, arjen taidot, ravitsemus  ja henkilökohtainen hygienia.